Zasebnost in piškotki

ZASEBNOST

Varovanje osebnih podatkov

Spletna stran tinalisec.com (v nadaljevanju: spletna stran) je zavezana k varovanju osebnih podatkov uporabnikov.

Podatki, ki jih uporabnik vnese pri prijavi na e-novice

Podatki, ki jih uporabnik vnese pri prijavi na e-novice spletne strani (ime in e-mail), so lahko uporabljeni v namene e-mail kampanj za obveščanje in oglaševanje, povezanih s spletno stranjo.

Podatki se lahko uporabijo tudi za namene ponovnega trženja. V primeru, da bodo zbrani podatki uporabljeni v namene ponovnega trženja, bodo uporabljeni izključno v kodirani obliki.

Uporabnik se lahko od prejemanja e-novic kadarkoli odjavi. V vseh e-poštnih kampanjah, prejetih z naslova info@tinalisec.com, je na dnu povezava za spremembo nastavitev in za odjavo od prejemanja e-poštnih sporočil.

Ko se uporabnik naroči na e-novice, se strinja s politiko zasebnosti in piškotkov spletne strani.

Certifikat SSL

Spletna stran uporablja certifikat SSL, ki povezavo zakodira in tako prepreči nepooblaščenim osebam in programom, da bi prestregle podatke, ki se med obiskom prenašajo. Podatki, ki se prenašajo med spletno stranjo in med uporabnikom, so torej s certifikatom SSL zavarovani.

PIŠKOTKI

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na napravo uporabnika z namenom omogočanja boljše uporabniške izkušnje pri brskanju po spletni strani. Piškotki tudi pripomorejo k temu, da je spletna stran bolj varna in da pravilno deluje.

Piškotki se med drugim uporabljajo za shranjevanje uporabniških nastavitev in shranjevanje informacij v namene, kot je na primer oglaševanje, analitika obiska in analitika delovanja spletne strani.

Katere tipe piškotkov uporabljamo?

Sejni in lastni piškotki

To so piškotki, ki so obvezni za nemoteno delovanje spletne strani.

V nastavitvah spletne strani jih uporabnik ne more izključiti. To lahko storite le v nastavitvah brskalnika. Po izklopu teh piškotkov spletna stran morda ne bo delovala pravilno.

Zunanji piškotki

Ti piškotki za normalno delovanje spletne strani niso obvezni. Za njihovo uporabo je potrebna privolitev uporabnika. Sem spadajo:

  • piškotki, ki se zbirajo za namen analitike obiska in delovanja spletne strani.
  • piškotki družbenih omrežij, s katerimi uporabnik dovoljuje družbenim omrežjem, da prikazujejo njemu prilagojene nastavitve. Uporabljamo vtičnik Instagram ter gumbe za deljelje Pinterest, Twitter, Facebook in LinkedIn. Njihovo politiko zbiranja podatkov si lahko preberete v poglavju “Politika zbiranja podatkov družbenih omrežij”.
  • piškotki, ki se zbirajo za namen oglaševanja.
Spisek piškotkov, ki jih uporabljamo (v delu)
Politika zbiranja podatkov družbenih omrežij

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

LinkedIn

Kako lahko spremenim nastavitve piškotkov?

Ko se na spletni strani prikaže obvestilo o piškotkih in kliknete “Sprejmi”, s tem sprejmete vse zgoraj naštete piškotke.

Če želite sprejeti le obvezne piškotke, kliknite na povezavo “Nastavitve piškotkov” zraven gumba “Sprejmi”. Tam lahko neobvezne piškotke onemogočite.

Če želite onemogočiti zbiranje piškotkov na tej in na drugih straneh, lahko to storite tudi v nastavitvah svojega brskalnika. Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika:

Firefox

Chrome

Internet Explorer

Opera

Safari

Vprašanja glede politike in zasebnosti

Dodatna vprašanja glede politike in zasebnosti lahko naslovite na info@tinalisec.com.