Pogoji poslovanja

Dobrodošli na spletni strani tinalisec.com. Če še naprej brskate in uporabljate to spletno mesto, se strinjate z naslednjimi pogoji uporabe, ki skupaj z našo politiko zasebnosti in piškotkov ter izjavo o partnerskih programih urejajo odnos tinalisec.com z obiskovalci tega spletnega mesta. Če se ne strinjate s temi pogoji, prosimo, ne uporabljajte spletnega mesta tinalisec.com.

Izrazi „tinalisec.com“ ali „mi“, “spletno mesto”, “spletna stran” ali „naš“ se nanašajo na lastnika/-e spletnega mesta tinalisec.com. Za uporabo te spletne strani veljajo naslednji pogoji uporabe:

Vsebina strani tega spletnega mesta je namenjena za splošno uporabo in splošno informiranje. Na spletni strani se lahko vršijo spremembe brez predhodnega obvestila.

Niti mi niti nobena tretja oseba ne zagotavljamo garancije ali točnosti, pravilnosti, pravočasnosti, učinkovitosti ali primernosti informacij in materialov, najdenih ali ponujenih na tem spletnem mestu. Kot obiskovalec spletnega mesta tinalisec.com sprejemate, da naše informacije in gradiva lahko vsebujejo netočnosti ali napake, in da ne prevzemamo odgovornosti za takšne netočnosti ali napake.

Uporaba kakršnih koli informacij ali gradiv na tej spletni strani je v celoti na lastno odgovornost, za kar ne odgovarjamo. Vaša odgovornost je zagotoviti, da izdelki, storitve ali informacije, ki so na voljo na tej spletni strani, izpolnjujejo vaše zahteve.

To spletno mesto vsebuje gradivo, ki je v naši lasti ali pod licenco. Ta material vključuje, vendar ni omejen na oblikovanje, vsebino, izgled strani in grafične elemente, kot so logotip in favicon. Kopiranje materialov s tega spletnega mesta je prepovedano.

To spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te povezave so na spletni strani z namenom zagotavljanja dodatnih informacij. Ne odgovarjamo za vsebino spletnih mest, na katere se navezuje naša spletna stran prek povezav. Nekatere povezave, uporabljene na tej spletni strani, so partnerske povezave. Več o tem v izjavi o Partnerskih programih.

Spletno mesto tinalisec.com si pridržuje pravico do sprememb spletnega mesta ali gradiv, povezanih s spletno stranjo, brez predhodnega obvestila.